UEFA shpall listën e lojtarëve që shpërthyen në europian, mes tyre dhe një shqiptar
1. Raphael Guerreiro (Portugali)

Shkruani komentin tuaj!
 Galeritë e fundit të kësaj Kategorie
Galeri të rastësishme